Muziekcentrum Eiwerk heeft iets nieuws! De Salsa Workshop.

Leer de basis van de Zuid-Amerikaanse salsa dans. Onder leiding van een professionele salsadocente gaan we de beginselen oefenen van salsa-passen en in een lesblok werken we toe naar een aantal moves die je kunt maken bij deze dans. Iedereen uit onze doelgroep is welkom, of neem iemand mee! Oud of jong, man of vrouw. Voor eenieder is deze salsa cursus een leuke laagdrempelige manier om kennis te maken met de zomerse dans en met ons muziekcentrum Eiwerk waar de zon altijd schijnt. Of je nu alleen wilt dansen of samen moves maakt, kom langs en doe mee. Leuk om nieuwe contacten te leggen en actief deel te nemen aan onze cursus.

De salsa workshop duurt ongeveer 1,5 uur. We proberen aan het einde van de salsa workshop een kleine dans-opvoering te doen tijdens onze slotconcerten waarbij ook muziekgroepen, filmers, beatmaker en songwriters hun presentatie geven. In de toekomst gaan we misschien met live muziek dansen en hebben we latin-jazz sessies.

Wanneer: Binnenkort starten we. Op dinsdagen rond 13 uur.

Locatie: Muziekcentrum Eiwerk in het Ei-complex.
Taal: De workshop is in het Engels, maar bij Eiwerk spreken we ook Nederlands.

Benodigdheden: Makkelijke schoenen (liefst beetje gladde zool), frisse kleding (zorg dat je niet naar zweet ruikt etc) en je moet goed ter been zijn.

Doelgroep: De workshops zijn bedoeld voor mensen met psychische of sociale kwetsbaarheden.

Bijdrage deelnemers:
€ 15 eigen bijdrage als er een WMO vergoeding kan worden ingezet.
Zonder WMO geldt € 80 eigen bijdrage en € 60 bijdrage bij stadspas.

Inschrijven
Wil je je opgeven voor een workshop, bel of mail ons en maak een afspraak om langs te komen!

 

Salsa Workshop Dans Eiwerk