Eitums gaat over het laatste nieuws, over onze visie, over muziektheorie en onze werkwijze. Alle kennis over muziek en de effecten van muziek op de gesteldheid van mensen willen wij hier met u delen. Maar ook onze motieven om te blijven knokken voor deze muziekbroedplaats voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Werk hebben en werk houden is heel belangrijk voor ieder mens. Maar om het vol te kunnen houden is (re)creatieve activering nodig. Sport en muziek zijn daarbij aantoonbaar ‘gezond’ voor de mens.

 

Nieuwsarchief

Alles wat we niet willen vergeten en wat vermeldenswaardig blijft over, optredens, deelnemers en prijzen die we gewonnen hebben en vriendelijke mensen die ons werk steunen.

 

Theorie

De mensen die bij ons komen zijn niet hun ziekte. Het zijn HELE mensen met gezonde kanten en kwetsbaarheden. Eiwerk gaat uit van de gezonde kant van mensen. Muziek is gezond, muziek maakt gezond. Muziek is beter! Bij de Theorie Eitums gaan we op zoek naar alles wat wij en wijze mensen hebben ontdekt over muziek, over het brein, over herstel in combinatie met muziek.

 

Persoonlijke verhalen en ervaringen

Mensen vertellen hun persoonlijke verhaal en we verhalen over ervaringen, dilemma’s en wat er allemaal komt kijken bij het werken op het Ei.